El primer Hello Christmas des del nou Dance Me

El primer Hello Christmas des del nou Dance Me

 

Diumenge vam donar la benvinguda a les festes Nadal de la manera que més ens agrada: ballant! I a més, en una plaça de Catalunya més plena que mai! Era la primera gran actuació del curs des que vam inaugurar el nou Dance Me. Com a novetat, aquest any l'escenari estava decorat amb motius nadalencs i tenia una nova disposició i distribució per donar cabuda a un major nombre de persones.


Tots els alumnes de l'escola, petits i grans, vam disfrutar com mai dalt d'un gran escenari, presentant les noves coreografies del curs. El punt àlgid de la tarda va arribar amb el show final. Tots els ballarins de l'escola vam reunir-nos dalt i davant de l'escenari per ballar una coreografia de manera conjunta, plena d'energia i amb un estil molt actual.


La pancarta amb el lema 'Nosaltres ballem, nosaltres sentim,' va encapçalar, un any més, el gran escenari de la plaça Catalunya. Tots junts, mares, pares, familiars i amics, i alumnes de l'escola vam compartir una tarda de dansa al 100 % i amb moltes emocions. I és que el Hello Christmas és una de les actuacions més especials i esperades de l'any!


Gràcies a tots els que vau acompanyar-nos i a tots els ballarins. Sou increïbles!