Master Class Steven Pascua el 22 d’octubre!

Master Class Steven Pascua el 22 d’octubre!

De Londres al Dance Me Figueres! El proper 22 d’octubre tindrem a l’escola ell ballarí i corèograf Steven Pascua, que ens oferirà una master class de Hip Hop amb un groove molt actual i fresc!

Steven Pascua és professor regular d’Studio 68 a Londres, una de les escoles de dansa urbana més prestigioses del món, ha estat assistent a la companyia Zoonation, i professor del No Limit Studios Summer School. A més, ha estat reconegut com a coreògraf prodigiós d’Studio 68. És un coreògraf molt versàtil, expert en Hip-Hop, Breakin’, Lockin’, Poppin’ House, i Abstract/Experimental.

Com a ballarí, ha guanyat el World of Dance UK amb el grup Academy of Definitives, ha participat en shows i esdeveniments molt importants, com la cerimònia d’obertura dels Jocs Olímpics de Londres 2012 o la performance del coreogràf Jose Hollywood al programa nordamericà So You Think You Can Dance.

No et quedis sense la teva plaça! Reserva ara enviant un email a info@dancemefigueres.com, o enviant un whatsapp al 640 711 932.