Marina Vicens

Marina Vicens

La Marina és professora de Dansa Urbana al Dance Me des del 2012. Té el títol complet de la formació Hip Hop School que atorga l’Acadèmia Irene Pallarés. És alumna de la Sonia Navarro des de l’any 2006. També ha estat professora de Hip Hop en diversos casals i escoles com a activitat extraescolar entre 2009-2013.

Com a ballarina, ha format part de la companyia gironina Projecte Homenatge Michael Jackson (PHMJ), creada per Yolanda Fernandez, i  ha sigut ballarina del videoclip oficial de Marsal Ventura de la cançó “Stay with me”, coreografiada per Sonia Navarro. A més, ha sigut una de les components dels grups de competició Airun Crew i Black Widows, coreografiats per Sonia Navarro, i ha participat a l’Snap Festival 2015 amb la companyia Dance Me, dirigida per Sonia Navarro.

Durant el 2013, va prendre classes regulars a l’escola Urban Dance Factory de Barcelona de Hip Hop amb Sarah Coral, de Dancehall amb Magalí Jou, i de Foundation, amb Irene Pallarés. També s’ha format en Dancehall amb Rafa Ponferrada, i ha pres masterclasses amb coreògrafs de prestigi com Shiva Ware, Laure Courtellemont, Kobi Rozenfeld (coreògraf Beyoncé), André Mc Intyre, Little Milk, Sergi Orduña, Sebastián Linares, David Garcia, Isaac Suárez, Bru Vidal, Bea Villabol, Pau Arnal, Espe Bastida, Mario&Cristian, Flora Saez, Chris Solé, Elisenda Marcet, Artis, etc.