Toni Garrido

Toni Garrido

En Toni és professor de Dansa Urbana al Dance Me des del 2012. Té el títol de professor de dansa urbana atorgat per l’Acadèmia Irene Pallarés, el títol de professor de la formació HipHopSchool també atorgat per l’Acadèmia Irene Pallarés, així com el títol de ballarí en la mateixa formació. També ha sigut professor de Hip Hop en diverses escoles com a activitat extraescolar durant 2011-2013.

En Toni és alumne de la Sonia Navarro des de 2009. Com a ballarí, ha sigut un dels components dels grups de competició Airun Crew i Black Widows, coreografiats per Sonia Navarro, i component i co-corèograf del duet We Are One. També ha sigut ballarí del concert de la cantant Melissa. A més, ha participat a l’Snap Festival 2014 amb la companyia DGM en el show “This is my drama”, coreografiat per David Garcia, i a l’Snap Festival 2015 amb la companyia Dance Me, dirigida per Sonia Navarro.

Ha pres classes i cursos intensius a escoles com la Urban Dance Factory, Tribu Urbana, Quality Dance Studio… També s’ha format en Dancehall amb Rafa Ponferrada, i en Waacking&Voguing amb Javi&Victor, Franky Eum Frosties i Albert Le Waack. A més, ha pres masterclasses amb coreògrafs de renom com Fabrice, Andye J, Charmy, Laure Courtellemont, Yanis Marshall, Maribel del Pino, Indee Styla, Sarah Coral, Kiko Lopez, André Mc Intyre, Mario&Cristian, Kanga Valls, Bru Vidal, Bea Villabol, Sergi Orduña, Pau Arnal, Magalí Jou, Espe Bastida, Sebastián Linares, Marcos Martínez, etc.